Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Gașca Zurli, cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii, vine în apropiere de Dej

Publicat acum

pe

gasca zurli

Sâmbătă, 23 aprilie, începând cu orele 18, comuna Căianu Mic va găzdui un spectacol inedit pentru toții copii din zonă, presărat cu surprize plăcute.

Evenimentul, cunoscut sub numele de ”Primăvara copiilor” este un cadou din partea primăriei comunei Căianu Mic, în frunte cu primarul Știr Paul Dumitru, care alături de Consiliul Local și-au propus să aducă zâmbete pe fețele copiilor din localitate și din toate comunele alăturate. Micuții vor fi așteptați de nimeni altcineva decât de ”Gașca Zurli”, cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii din România.

Căminul Cultural din comună, proaspăt renovat cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, va fi locul de întâlnire dintre simpaticele personaje de poveste și copii.

Cu venirea primăverii ne bucurăm de timpul frumos care ne permite să ne ocupăm de muncile agricole pentru că după cum se știe oamenii din comuna Căianu Mic sunt oameni gospodari, dar este bine să nu uităm nici de micile bucurii.  În ultimii patru ani s-a lucrat intens la modernizarea infrastructurii comunitare și educaționale, iar acum dorim să profităm de toate acestea prin organizarea unui spectacol adresat copilașilor. În data de 23 aprilie îi invităm pe toți copiii de pe întreaga vale și din comunele înconjurătoare să vină alături de noi”, a declarat primarul comunei, Știr Paul Dumitru.

Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestări adresate celor mici și a fost organizat la inițiativa părinților și a conducerii școlii.

Gașca Zurli este cel mai cunoscut brand de animație pentru copii din România care ține cont și de efectul post-spectacol, având un rol educațional, pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER