Conectează-te cu noi

Naţional

Wizz Air revine cu precizări după ce a anunţat că anulează noi rute de zbor

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Reprezentanţii Wizz Air au revenit asupra deciziei de a anula zborurile de la Madrid la Bucureşti. Aceştia au precizat că avioanele continuă să circule pe această rută, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

„Zborurile pe ruta Madrid – Bucureşti nu au fost anulate”, a comunicat compania. Miercuri, Wizz Air a transmis că anulează zborurile de la Madrid spre Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

„Pentru a ajuta la limitarea epidemiei, Wizz Air anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, doar de astăzi, 11 martie 2020. Excepţie fac zborurile din Frankfurt Hahn şi Dortmund spre Timişoara”, a comunicat compania.

Compania anunţă şi ce măsuri vor fi aplicate românilor care vin din zone de risc.

„Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză şi anumite zone din Coreea de Sud”, a comunicat Wizz Air.

„De asemenea, toţi pasagerii care sosesc din alte zone din China, Coreea de Sud, întregul Iran şi districtul Heinsberg din Renania de Nord – Westfalia (zone galbene) vor fi informaţi cu privire la decizia autorităţilor referitoare la carantina la domiciliu de 14 zile impusă”, a mai anunţat compania.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER