Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zboruri directe Lufthansa între Cluj şi Frankfurt!

Publicat acum

pe

loading...

Din 29 octombrie 2017, Lufthansa a deschis două rute noi spre România. Zboruri zilnice pe rutele Timișoara – Frankfurt și Cluj-Napoca – Frankfurt!

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa a adăugat programului său de zboruri încă două rute noi. Din 29 octombrie 2017, Lufthansa are zboruri zilnice pe rutele Timișoara – Frankfurt și Cluj – Frankfurt. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen.

Aceste noi zboruri sunt operate de Lufthansa CityLine, subsidiara Lufthansa. Vor fi folosite aeronave de tipul Embraer E190, care au 100 de locuri în 2 clase: Business și Economy.

Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări și pot opta să zboare Long–haul cu avioanele Airbus A380, A350 și Boeing 747-8.

În acest an, Lufthansa crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează, pe 25 august, 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group.

Timișoara și Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8.

Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri.

Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium, cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, a adăugat Antonio Tassone.

 

FOTO – Arhivă

 

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER