Conectează-te cu noi

Sport

Zeci de medalii obținute de sportivii CS Vulturii Dej la Campionatul Național de Taekwon-Do Traditional ITF – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 17-18 noiembrie, Federația Romană de Taekwon-do Tradițional ITF, în colaborare cu Clubul Sportiv Vulturii Dej, au organizat Campionatul Național de Taekwon-Do Traditional ITF pentru copii, juniori III, II, I și seniori.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala Sporturiilor din Dej, iar la competiție au luat parte cluburi sportive din Timisoara, Oradea, Floresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Ileanda și Dej, cu peste 150 sportivi.

Competiția a cuprins la inceput cu un stagiu de pregătire de două ore, condus de Master Muntean Mircea 7 DAN, urmând competitia pe 4 probe de concurs: tull (individual ), luptă (individual ), tehnici speciale (individual ), spargeri forță (individua).

Așa cum ne-au obișnuit, „Vulturii” au dovedit încă o dată valoarea sportului dejean și s-au prezentat în forță la competiție, obținând rezultate demne de apreciat. Lotul Vulturii Dej a fost pregatit de catre un antrernor Bande Pavel, doi instructori Bande Vlad si Coasa Claudiu, obținut locul I în clasamentul general la categoria copii si juniori, cu 15 medalii de aur, 14 de argint și 15 de bronz. De asemenea, a obținut locul 1 pe clasamentul general al campionatului, sportivii dejeni devenind astfel campioni naționali pentru a doua oara consecutiv.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER