Conectează-te cu noi

Sport

Zi tristă pentru fotbalul dejean. Unirea a RETROGRADAT în Liga 3

Publicat acum

pe

Deși a învins, azi, cu 1-0 pe CSM Alexandria, în ultima etapă din acest sezon, echipa de fotbal Unirea Dej a retrogradat sportiv în Liga 3.

Partida dintre Unirea Dej și CSM Alexandria – care a contat pentru a șaptea etapă din Play-out-ul Ligii 2, ultima din sezon – s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej. Singura reușită a venit în minutul 36. Alexandru Dulca a fost faultat în careu, iar arbitrul a indicat penalty. Cosmin Bîrnoi și-a asumat execuția și a transformat în dreapta portarului Iosif Cristică.

Din păcate, succesul Unirii nu a fost suficient, căci CSC Dumbrăvița a remizat cu Ceahlăul Piatra Neamț, a obținut ”punctul necesar” și a rămas pe locul 5 în Grupa A, ultimul salvabil de la retrogradare. Deși numărul de puncte este același (27), formația din județul Timiș beneficiază de principalul criteriu de departajare, respectiv numărul de puncte mai mare la finalul sezonului regular (art. 29 din ROAF).

Dacă nu se întâmplă vreun miracol, dejenii își iau rămas bun de la a doua scenă fotbalistică și trebuie să se gândească cum vor aborda situația din vară, în Liga 3.

Cifrele sezonului 2023-2024:

SEZONUL REGULAR – 13 puncte (4 victorii, un egal și 14 înfrângeri)

antrenor Dacian Nastai (etapele 1-9) – 2 victorii, un egal, 6 înfrângeri / 7 puncte din 27 posibile

antr. Eusebio Șuvagău/ Dan Roman (interimari, etapele 10 și 11) – o victorie și o înfrângere / 3 puncte din 6 posibile

antr. Dragoș Militaru (etapele 12-19) – o victorie și 7 înfrângeri / 3 puncte din 24 posibile

S-au reziliat contractele cu 10 jucători în iarnă: Alexandru Piftor, Claudiu Chindriș, Sergiu Ciocan, Alex Negrea, Claudiu Zamfirescu, Iulian Anca-Trip, Mario Geană, Rareș Scocîlcă, Andrei Pop, Vlad Mitrea.

Au venit următorii jucători doriți de staff-ul tehnic: Tudor Telcean, Sebastian Moroz, Cosmin Bîrnoi, Mircea Manole, Albert Hofman, Alex Militaru, Alexandru Dulca, Ciprian Călugăr.

PLAY-OUT GRUPA A

antr. Dragoș Militaru (et. 1-7 Play-out, în etapa 2 Unirea a stat) – patru victorii, două egaluri/ 14 puncte din 18 posibile

Primul ”11” cu CSM Alexandria: Moroz – D. Pop, Kereki (C), Chira, Șuteu, Dulca (’58 Ciuciulete), Stancovici, Ad. Pop (’82 Telcean), Hofman (’68 Călugăr), Golda (’58 Militaru), Bîrnoi (’58 Blaj). Rezerve: R. Pop – Roș, Pruteanu, Manole.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Kiss Gyula

    2024-05-13 la 11:05:22 AM

    Buna ziua , nu este aceasta o zi trista ci aceea zi cand l-am lasat pe Dragos Militaru sa plece si l-am adus pe antrenorul de la Unirea Constanta , echipa retrogradata atunci din „B” , care a reusit performanta si aici . Felicitari Primariei Dej si D-nei Mester cine facea campanie echipei , exact ca si politicului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER