Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EXCLUSIV. Zina Doboș și-a lansat albumul la Centrul Cultural Arta Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

lansare album Zina (5)

Interpreta de muzică populară Zina Doboș și-a lansat în această după-amiază primul său album, la Dej.

Lansarea albumului interpretei Zina Doboș a avut loc în această după-amiază, de la ora 17, la Centrul Cultural Arta din Dej. Mai mulți artiști de muzică populară au fost prezenți la eveniment, între care îi amintim pe Vasile Coca, Marinela Zegrean Istici, Anca Suciu, Maria Butilă Lechințan, Marcel Avram, Dana Feherdi, Ioan Dordoi și Felix Gălan.

De pe scenă nu au lipsit Ansamblul ”Someșana” Dej și Orchestra condusă de maestrul Gabi Danciu. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, sute de persoane participând la spectacol. Printre cei care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la spectacol s-au aflat și primarul Morar Costan și deputatul Cornel Itu, dar și edilii din Chiuiești, Cuzdrioara și Cășeiu.

Albumul lansat de Zina Doboș în fața părinților, rudelor, prietenilor, colegilor și cunoscuților – ”Faină zi mândră aleasă” –  cuprinde 15 cântece. Felix Gălan – cel care a îndrumat-o pe Zina în cadrul Școlii Populare de Arte ”Tudor Jarda” – a spus despre ea, la începutul spectacolului, că prin acest album a reușit să o responsabilizeze. Totodată, Gălan a mai zis că este foarte mândru de ea și că se bucură enorm pentru reușita tinerei artiste.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER