Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Forțelor Terestre, marcată astăzi la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, în toate garnizoanele din ţară şi în teatrele de operații internaționale se organizează manifestări dedicate acestei sărbători.

La Dej, manifestările dedicate acestei sărbători au avut loc astăzi, 20 aprilie, începând cu ora 12:00, în Piața Bobâlna din centrul municipiului.

În ciuda ploii, care a căzut necontenit, zeci de dejeni au răspuns „prezent” invitației militarilor dejeni. Aceștia au putut urmări un program cultural artistic, ce a cuprins un recital de cântece populare și dansuri tradiționale, un exercițiu demonstrativ de precizie și îndemânare în mânuirea armelor, executat de militarii Batalionului 811 Infanterie, urmat de o demonstrație de taeqwon-do, executată de viitori militari ai forțelor terestre, din cadrul Clubului CS Vulturii Dej.

De asemenea, publicul a putut admira tehnica militară existentă, armamentul și echipamentele militare folosite de către angajații Garnizoanei Dej. Cei mai entuziasmați s-au dovedit a fi cei mici, care au și putut testa armamentul expus.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER