Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită și la Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate vineri, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 14:40 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 15:00 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna unde va avea loc o slujba religioasă, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare urmate de un spectacol artistic.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

Se apropie cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. La fel ca în fiecare an și anul acesta la împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918, vom sărbători acest moment istoric, în Piața Bobâlna. Vom cinsti împreună memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi ne vom bucura de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot în atmosferă de sărbătoare cu focul de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători”, a spus primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER