Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Părinților de Îngeri la Dej. Au înălțat baloane colorate spre cer – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Ziua Parintilor de Ingeri la Dej (33)

Zeci de dejeni au luat parte, în această după-amiază, de la ora 17:30, la “Ziua Părinţilor de Îngeri”, eveniment desfășurat pentru a comemora copiii plecați prea devreme din această lume.

La Dej, evenimentul ajuns la cea de-a VI-a ediție a avut loc în Parcul Mic din Piaţa Bobâlna, unde, în ciuda căldurii foarte puternice, zeci de părinţi au aprins lumănări şi au înălţat baloane colorate spre cer în memoria micuților care nu mai sunt printre noi. Înainte de aceasta însă, Monica Mureșan – organizatorul evenimentului de la Dej – a spus câteva cuvinte despre acest eveniment, părintele Sorin Căpîlna a rostit o rugăciune, iar primarul Morar Costan le-a transmis celor prezenți că este alături de ei.

Evenimentul, marcat de Organizaţia EMMA s-a desfăşurat simultan în 19 oraşe din ţară, precum şi în Anglia, Franţa sau Germania. ”Ziua Părinţilor de Îngeri” este singurul eveniment din România şi cel mare din lume de acest gen, dedicat în memoria micuţilor decedaţi prea devreme.

”Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe”, se arată într-un mesaj trimis de Bianca Brad, fondatoarea Organizaţiei EMMA. Vezi în materialul VIDEO de mai jos ce declarat și Monica Mureșan, organizatorul evenimentului de la Dej.

Organizaţia EMMA (Eternul Miracol Materna Alinare) este o organizaţie neguvernamentală non-profit, a cărei activitate se desfăşoară pe bază de voluntariat şi care sprijină familiile care trec prin drama pierderii unui copil.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la eveniment pe pagina de facebook Dej24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER