Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua României, sărbătorită la Dej. A fost pornit iluminatul ornamental de sărbători, spectacol de lasere – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

  Ziua Naționala a României a fost sărbătorită, astăzi, în noul centru al orașului Dej. La manifestări au participat mii de oameni.

  Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Dej, în colaborare cu Garnizoana Dej. Activitățile au debutat cu o slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai. Apoi, manifestările au continuat în Piața Bobâlna, acolo unde, după slujba religioasă oficiată de preotul Petru Both, s-a intonat Imnul Național, iar primarul Morar Costan a susținut o alocuțiune. Ulterior, s-au depus coroane la monumentul celor trei corifei și a defilat Garda de Onoare.

  De asemenea, artiștii locali Cristina Beldean Mosuțan, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Alina Zanc, Adela Zanc, Ioana Breda Morar, Mixandra Ariana Dan, Dana Sălăjan Feherdi, Mădălina Mîrza, Marin Grad, Petra Grad, Alisia Moldovan, Sorana Gălan, Alexandra Moldovan, Camelia Rodilă, Diana Rodilă, Zina Doboș, Gavril Ciciovan și Claudiu Moldovan au susținut un spectacol folcloric.

  Programul dedicat Zilei Naționale a României s-a încheiat cu un spectacol de lasere. Tot azi a fost pornit iluminatul ornamental de sărbători din zona centrală.

   Reclamă
   Click pentru a comenta

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

   RECLAMĂ

   RECLAMĂ

   PUBLICITATE

   TU AI DAT LIKE?

   ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

   PUBLICITATE

   CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

   Web Doar pe Dej24.ro

   DONEAZĂ

   Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

   PARTENER