Conectează-te cu noi

Administraţie

Ajutor financiar acordat de CL Dej pentru refacerea locuinței distruse de incendiu

Publicat acum

pe

incendiu casa Stanescu

Consilierii locali din Dej au decis să acorde ajutor financiar proprietarilor locuinței de pe strada Nichita Stănescu care a fost mistuită de flăcări în urmă cu câteva zile.

Aleșii locali din Dej s-au întrunit astăzi în cadrul unei ședințe de îndată, pe ordinea de zi aflându-se trei proiecte de hotărâre. Ultimul dintre ele a vizat ”aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă bugetară şi utilizarea  acestuia pentru refacerea locuinței distruse de incendiu”.

Este vorba despre locuința de pe strada Nichita Stănescu din Dej, care în urmă cu trei zile a fost mistuită de flăcări. Atunci, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale de stingere, însă casa s-a făcut scrum în câteva ore. O mare problemă a fost aceea că în zonă nu au existat hidranți, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pe alte străzi din apropiere pentru a alimenta autospecialele cu apă. În cele din urmă, locuința a fost mistuită de flăcări, pagubele fiind uriașe.

Primarul Dejului, Morar Costan s-a deplasat pe 8 decembrie pe strada Nichita Stănescu și a promis că va acorda ajutor financiar, ca urmare a acestui incendiu.

Astăzi, în cadrul ședinței CL Dej, aleșii locali au hotărât să aloce suma de 45.000 de lei pentru refacerea locuinței distruse de incendiu.

Administraţie

Primăria Dej: LICITAȚIE pentru parcări nou amenajate pe strada Unirii

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe str. Unirii, BL. D10 și A8.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 19 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 29 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

ANUNȚ: Se închiriază PARCĂRI pe trei străzi din municipiul Dej. Vezi unde

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada ZEFIR.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 17 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 25 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 26 octombrie 2018, ora 1100.

De asemenea, Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe străzile Luceafărului și Crângului bl. T10.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 18 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 26 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 29 octombrie 2018, ora 1100.

Continuă să citești

Administraţie

Dej | LICITAȚIE pentru închirierea parcărilor nou amenajate pe strada Orizont

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează licitație publică privind închirierea parcărilor nou amenajate situate pe strada Orizont, în spatele blocului D1.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 16 octombrie 2018.

Data limită de depunere a ofertelor: 24 octombrie 2018, ora 1000.

Evaluarea ofertelor se va face în data de 25 octombrie 2018, ora 1100

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare