Conectează-te cu noi

Administraţie

Bradul de Crăciun de la Dej, iluminat ”oficial” doar marți. Azi și mâine e în ”beznă”

Publicat acum

pe

brad Craciun Dej

Bradul de Crăciun de la Dej a fost împodobit în cursul zilelor trecute, iar aseară a fost și iluminat. Chiar și așa, dejenii îl vor putea admira doar marți după-amiază.

Aseară, dejenii care au trecut prin Piața Bobâlna au putut admira bradul pregătit de municipalitate pentru acest an, instalat în centrul orașului în urmă cu patru zile. Deși iluminatul ornamental urma să fie inaugurat doar marți, de la ora 17:30, cei care se ocupă de bradul înalt de 18 metri au testat aseară instalația luminoasă, iar zeci de dejeni au putut să-l vadă în ”avanpremieră”.

Deși numeroși dejeni s-au fotografiat cu bradul încă de aseară, primarul Morar Costan ne-a anunțat că se mai lucrează la iluminarea lui, iar deseară și mâine seară acesta nu va putea fi admirat de locuitorii municipiului de pe Valea Someșului. Inaugurarea acestuia urmează să aibă loc, așa cum era anunțat, marţi, 15 decembrie, în cadrul evenimentului ”Magia sărbătorilor”.

Vă reamintim, evenimentul va debuta la ora 17:30 în Piaţa Bobâlna și va fi marcat de pornirea iluminatului ornamental pe tradiţionalul brad de Crăciun, colinde interpretate de copii şi de un foc de artificii. Atmosfera va fi animată de personaje din poveşti, anunță Primăria Municipiului Dej.

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare