EXCLUSIV. FC Unirea Dej vrea antrenor de Liga 1! Cine l-ar putea înlocui pe Mănăilă?

loading...

valentin sinulescu

Antrenorul Dan Mănăilă nu a rezistat decât două luni pe banca Unirii Dej, iar marți și-a reziliat contractul. Conducerea clubului a găsit deja un înlocuitor pentru acesta.

Vă reamintim, la sfârșitul lunii iulie, Dan Mănăilă a semnat un angajament cu echipa de fotbal Unirea Dej. Marți, tehnicianul a părăsit echipa după doar două luni petrecute pe banca dejenilor, la baza plecării aflându-se, se pare, câteva probleme personale.

Imediat după plecarea lui Mănăilă, conducerea clubului din Dej a trecut la găsirea unui înlocuitor pentru banca tehnică. Astfel, dejenii s-au orientat spre experimentatul antrenor Valentin Sinescu. Primele negocieri s-au purtat deja, însă cele două părți nu au bătut încă palma, contractul nefiind semnat la această oră. Dacă se va cădea la un acord asupra tuturor aspectelor, cel mai probabil, zilele viitoare antrenorul în vârstă de 52 de ani va prelua, oficial, FC Unirea Dej.

Fost jucător la Astra, în ligile inferioare, Sinescu şi-a început cariera de antrenor ca “secund” al lui Gabi Stan. Ulterior, după demiterea lui “Gabello”, Sinescu a devenit pentru prima dată principal, în anii 90. Următoarele sale experiențe au fost alături de Costică Ștefănescu, la CSM Reșița și în Emiratele Arabe. După revenirea în țară, noul antrenor al Unirii Dej a luat-o din nou de jos: Gaumont (Liga I futsal), Tricolorul Breaza, Floreşti, Conpet Ploiești, Petrolistul Boldeşti sau Petrolul Teleajăn.

De-a lungul carierei, Sinescu le-a fost secund unor antrenori precum Gabriel Stan, Gheorghe Mulțescu, Florin Marin, Tibi Selymieș, Marius Șumudică sau Bogdan Stelea. Sinescu a activat la Astra în mai multe perioade de timp, inclusiv ca secretar general al clubului. Antrenor principal al Astrei a fost în perioada octombrie 2012 – aprilie 2013.

Sinescu a mai trecut și pe la CSM Câmpina (2013), SCM Pitești (2013-2014), Oțelul Galați (2015) și Petrolul Ploiești (2015), la ultima echipă lucrând cu Mircea Rednic, actualul antrenor al formației Dinamo București. După demisia ”Puriului”, Sinescu a rămas antrenor principal.

loading...
Categorii: Recomandări, Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

    Scrie un comentariu

    Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
    Câmpurile necesare sunt marcate cu*