La Dej, s-a dat startul lucrărilor de amplasare a PATINOARULUI. Vezi când se deschide publicului – FOTO

Lucrari Patinoar Dej (3)

Primăria Municipiului Dej a demarat lucrările de amplasare a patinoarului. Acesta va fi situat, ca și în sezonul precedent, în Parcul Mic, între zidul Bisericii Reformate și Statuia Corifeilor.

La fel ca în ultimii ani, dejenii vor putea patina și în acest sezon rece. Așa cum Dej24.ro anunța în urmă cu câteva săptămâni, potrivit unor informații neoficiale, municipalitatea dorește să inaugureze patinoarul, în acest sezon, după data de 1 decembrie, odată cu aprinderea luminilor ornamentale de sărbători.

Prețurile se pare că vor rămâne la fel, mai ales că nici taxele și impozitele nu s-au majorat, în ultimii ani, la Dej: 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, tot 5 lei urmând să plătească și cei care doresc să închirieze patine.

Patinoarul de la Dej a fost achiziționat, anul trecut, de administrația locală cu suma de 270.000 lei (60000 euro).

Vă reamintim, anul trecut, patinoarul a fost deschis în data de 29 decembrie, iar pe parcursul celor două luni de funcționare s-au înregistrat aproximativ 5000 de bilete vândute pentru adulți și copii, la care se adaugă 1700 bilete pentru închirierea de patine. Sumele încasate s-au ridicat la aproximativ 40.000 lei.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*