O elevă din Dej, LOCUL I la un concurs național de meșteșuguri tradiționale – FOTO

loading...

Danciu Alexandra Clubul Copiilor Dej Dana Katona (2)

O elevă din Dej a reușit să obțină locul I la Concursul Național „Cocoșul de Hurez”, eveniment desfășurat în localitatea Horezu, județul Vâlcea.

În perioada 3-5 septembrie, cu ocazia zilelor orașului Horezu, s-a desfășurat concursul național „Cocoșul de Hurez” pentru copii.

Vineri, 4 septembrie, s-a desfășurat concursul propriu-zis, într-un parc amenajat în fața Primăriei Orașului Horezu, iar sâmbătă, 5 septembrie, a avut loc parada costumelor populare pe străzile orașului Horezu. Ulterior, a avut loc premierea elevilor pe scena amplasată în centrul orașului, Danciu Alexandra, elevă a Clubului Copiilor Dej, reușind să obțină premiul I la secțiunea ouă împodobite cu mărgele a concursului național „Cocoșul de Hurez”, competiție aflată la cea de-a X-a ediție.

La acest eveniment au participat elevi și profesori din mai multe județe din țară, dar și două echipaje din Republica Moldova.

Județul Cluj a fost reprezentat de Asociatia Actived 2013 Huedin sub coordonarea prof. Gheorghe Sobec și Clubul Copiilor Dej și Gherla.

Acțiunea a fost foarte reușită. A fost un schimb de experiență între elevii și profesorii de la școlile participante”, a declarat pentru Dej24.ro prof. Dana Katona.

CITEȘTE ȘI:

O elevă din Dej a reprezentat cu mândrie județul Cluj la o olimpiadă națională – FOTO

Două eleve din Dej, premiul I și II la un concurs de meșteșuguri tradiționale – FOTO

Concursul Pixel-Art de la Dej și-a desemnat câștigătorii

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*