Conectează-te cu noi

Sport

Dragoș Militaru a semnat! Unde va antrena fostul tehnician al Unirii Dej

Publicat acum

pe

La patru luni după despărțirea de Unirea Dej, Dragoș Militaru și-a găsit un nou angajament, dar nu ca antrenor principal, ci ca secund.

Fostul tehnician al Unirii Dej, Dragoș Militaru va fi secundul lui Mihai Teja la echipa Vejle Boldklub, cvintuplă campioană din Danemarca. Misiunea lor va fi extrem de dificilă. Vejle are 9 înfrângeri în tot atâtea meciuri, fiind pe ultimul loc în campionat, cu golaveraj -18.

Interesant este că, în urmă cu câteva luni, Militaru a petrecut şase săptămâni la Vejle Boldklub ca parte a licenței sale Pro și, prin urmare, cunoaște deja echipa.

Vă reamintim, în sezonul 2020-2021, la 100 de ani de la înființare, cu Dragoș Militaru pe bancă, Unirea Dej a promovat în Liga 2. Tot cu el la cârmă, dejenii au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: accederea în Play-off-ul eșalonului secund, în următorul sezon. Anul acesta, în mai, formația antrenată de Militaru – plecat și revenit ulterior la echipa alb-albastră – a retrogradat în Liga 3, după o ”luptă” dusă până în ultima etapă a Play-out-ului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER