Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

A intrat în casa unui bărbat din Zagra și L-A AMENINȚAT cu o ARMĂ

Publicat acum

pe

arma

Un bărbat din Zagra a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, violare de domiciliu şi ameninţare

La data de 31 august, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Zagra, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unui tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, având asupra sa o armă de foc, adresându-i acestuia ameninţări. Între cele două persoane ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia tânărul a reuşit să-l dezarmeze pe bărbatul, de 48 de ani.

Poliţiştii au procedat la ridicarea armei letale de tir sportiv cu glonţ, fără muniţie şi neîncărcată, întrucât bărbatul nu este autorizat să deţină, poarte şi să folosească arme şi muniţii de foc letale sau neletale iar arma nu figurează în bazele de date ale poliţiei.

Ieri, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârşirea de către un bărbat a infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, poliţiştii bistriţeni au stabilit faptul că, în perioada 2012- august 2015, acesta ar fi utilizat în mod ilegal o armă de tir sportiv pentru care nu deţine permis sau autorizaţie de vânătoare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că în perioada 30-31 august, bărbatul ar fi condus pe drumurile publice un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere.

În cauză Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de: ,,Nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, ,,Uz de armă fără drept”, ,,Braconaj cinegetic”, ,,Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,Violare de domiciliu” şi ,,Ameninţare”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER