Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Copilași săraci din Gherla și împrejurimi, ajutați cu rechiziție și încălțăminte nouă – FOTO

Publicat acum

pe

rechizite scoala 2

Peste 80 de copii săraci din Gherla și din satele din apropiere au primit rechiziție și încălțăminte nouă, în perspectiva noului an școlar.

....

Mai multe persoane generoase de pe raza municipiului Gherla au pus mână de la mână și le-au oferit celor peste 80 de copilași rechizite și încălțăminte nouă. Donațiile au venit în urma campaniei filantropice lansate de protopopiatul Gherla, în dorința de a preveni abandonul școlar.

”În urma campaniei filantropice lansate în preajma noului început de an școlar, 78 de copii din localităţile Gherla, Mintiu Gherlii, Nicula, Iclod şi Fizeșu Gherlii, care se află în evidența biroului de asistență socială a protopopiatului, au primit ghiozdane complet echipate, iar o parte dintre ei încălţăminte nouă. Darurile au fost împărțite la domiciliul fiecărui copil de asistentul social al protopopiatului, însoţit de membrii ai Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi din Gherla”, a declarat pentru Radio Renașterea asistentul social al protopopiatului Gherla, Elena Gheberta.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER