Conectează-te cu noi

Sport

Academia de Fotbal Paul Papp și-a deschis porțile, la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Inaugurare Academia de Fotbal Paul Papp (33)

Academia de Fotbal Paul Papp și-a deschis astăzi porțile la Dej, peste 50 de tinere speranțe participând la inaugurare.

Terenul sintetic de la Parcul Balnear Toroc din Dej a găzduit astăzi, cu începere de la ora 13, inaugurarea Academiei de Fotbal Paul Papp. Peste 50 de copilași, născuți între anii 2004 și 2008, au participat la prima acțiune de selecție desfășurată în orașul natal al stelistului. Inițial, la înscrieri erau așteptați doar copilași cu vârsta până în 11 ani, însă organizatorii au decis să înființeze grupe și pentru cei care sunt puțin mai mici sau mai mari, astfel că oricine e bine-venit în academie.

Fundașul Stelei, Paul Papp nu a putut participa la inaugurare, deoarece formația sa are meci în acest week-end cu Concordia Chiajna, iar cel mai probabil, Mirel Rădoi, antrenorul campioanei, se va baza pe fotbalistul din Dej. Chiar și așa, Ovidiu Farcaș, directorul sportiv al Academiei de Fotbal Paul Papp a dat asigurări că dejeanul va fi prezent destul de curând la Dej și îi va felicita în nume personal pe micuții fotbaliști. De asemenea, tot acesta a anunțat că în curând și fetele se vor putea înscrie în academie, urmând să fie înființate grupe de vârstă și pentru reprezentantele sexului frumos.

La inaugurare a participat și primarul Dejului, Morar Costan. Acesta a transmis felicitări organizatorilor și a dat asigurări că îi va sprijini cu tot ce este nevoie pentru ca academia să se dezvolte așa cum se dorește.

Director sportiv al Academiei este Ovidiu Farcaș (fost antrenor la Unirea Dej, echipă unde s-a lansat în fotbal Papp), antrenor principal Sabin Coc, iar antrenor secund Călin Sabo. Președinte a fost numit Vasile Hășmășan.

Click AICI pentru vedea o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce a declarat Ovidiu Farcaș, directorul sportiv al Academiei de Fotbal Paul Papp:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER