Conectează-te cu noi

Sport

Cupa Explorări VOLEI MASCULIN – Unirea Dej – CSVM Zalău 0-3

Publicat acum

pe

reunire lot Unirea volei (5)

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu 3-0 prima partidă cu CSVM Zalău, disputată în cadrul Cupei Explorări la volei masculin.

Primul meci al Cupei Explorări 2015 a fost chiar cel dintre Unirea Dej și CSVM Zalău, programat astăzi de la ora 16. Primul set a fost destul de echilibrat, iar cele două formații au mers urmăr la umăr. În cele din urmă, CSVM Zalău s-a impus cu 25-21. Tot zălăuanii au fost mai buni și în runda secundă, încheiată 25-17, dar și în ultimul act, 25-12, astfel că dejenii antrenați de Ovidiu Macarie au pierdut cu 3-0 primul meci de la Cupa Explorări.

Vă reamintim, în acest week-end, echipa de volei Unirea Dej participă la ”Cupa Explorări”, competiție desfășurată în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, organizată de Știința Explorări Baia Mare. La acest turneu – desfășurat în sistemul fiecare cu fiecare, pe lângă echipa gazdă și Unirea Dej, mai iau parte Volei Municipal Zalău și Universitatea Cluj.

Anul trecut, la ediția 2014 a Cupei Explorări, formaţia gazdă a reuşit să câştige competiţia amicală, învingând în ultimul meci pe Phoenix Şimleul Silvaniei.

Următorul meci al dejenilor este programat mâine, 19 septembrie, cu începere de la ora 18, în compania echipei Știința Explorări Baia Mare. Duminică, de la ora 10, se va disputa Universitatea Cluj – Unirea Dej.

Citește și: 

Unirea Dej – CSVM Zalău, vineri, primul meci din cadrul competiției ”Cupa Explorări”

Echipa de volei Unirea Dej va participa la Cupa Explorări, la Baia Mare

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER