Conectează-te cu noi

Administraţie

AJUTOR de la municipalitate în cazul INCENDIULUI din Ocna-Dej. Despre ce SUMĂ e vorba

Publicat acum

pe

loading...

Consilierii locali din Dej au aprobat astăzi, în cadrul unei ședințe ordinare, acordarea unui ajutor de urgență, ca urmare a unui incendiu petrecut în 29 februarie.

Vă reamintim, la sfârșitul lunii trecute, un incendiu a izbucnit pe strada Clopoțeilor din Ocna-Dej. Conform ISU Cluj, au fost distruse de flăcări acoperișul casei (cu o suprafață de 150 mp), podina acoperișului pe 120 mp și izolația de vată minerală pe aproximativ 100 mp. De asemenea, au fost deteriorate tavanele respectivelor încăperi (detalii AICI).

În cadrul ședinței de azi, aleșii locali din Dej au decis să acorde un ajutor de urgență în sumă de 12.500 de lei, ca urmare a acestui incendiu.

Consilierul local Nicolae Lazăr a avut obiecții privind documentația primită la dosar: ”Eu sunt de acord cu acest ajutor, dar nu ar trebui să avem o documentație, să vedem ce a ars? Eu mă întreb cum ați stabilit această sumă?”. Primarul Morar Costan i-a transmis că îi va pune la dispoziție un deviz tehnic, în timp ce Filip a punctat că ”există procesul verbal al pompierilor, dar acolo e scrie de tavan, nu de acoperiș”. Traian Mureșan a întrebat cum sunt acordate aceste ajutoare de urgență – ”îi dăm la fiecare în funcție de cum îi cunoaștem? La ce am văzut acolo (n.r – pe Clopoțeilor), 15.000 ar fi fost minim”, a spus Mureșan.

În final, proiectul a trecut cu 18 voturi ”pentru” și o abținere.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER