Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Vom avea supermarket LIDL pe strada Crângului din Dej! – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a anunțat astăzi că LIDL a câștigat licitația terenului de pe strada Crângului din Dej (unde acum se află SADP) și astfel acolo se vor ridica un supermarket și o piață agroalimentară.

Consilierii locali din Dej, întruniți astăzi într-o ședință ordinară pe luna martie, au aprobat un proiect de hotărâre privind ”aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pe Strada Crângului Nr. 23”.

....

În expunerea proiectului de hotărâre, primarul Morar Costan a făcut anunțul: ”La prima licitație, condițiile noastre au fost foarte, foarte aspre, nu s-a prezentat nimeni. La a doua licitație nu s-a prezentat, din nou, nimeni. La a treia licitație, care a avut loc în urmă cu trei săptămâni, s-a prezentat o singură firmă, care a și câștigat licitația și a fost de acord cu toate condițiile noastre, respectiv piața agroalimentară, parcările aferente. Mă bucur că această firmă este LIDL și în zilele următoare vom semna contractul de concesiune, de colaborare și de implementare a proiectului. Din discuțiile pe care le-am avut, se poate ca până la sfârșitul anului să fie implementat acest proiect atât de dorit de dejeni”, a declarat edilul (mai multe detalii, în MATERIALUL VIDEO de mai jos).

Proiectul a trecut cu 17 voturi ”pentru” și două abțineri.

Vă reamintim, Dej24.ro a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE, încă din septembrie 2019, că pe strada Crângului ar urma să se ridice un supermarket LIDL (detalii AICI). Ulterior, edilul a confirmat, printr-o declarație, informația noastră.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER