Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Aleargă pentru o cauză nobilă. Tibi Ușeriu, încurajat de susținători la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Tibiu Useria alearga (1)

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud aleargă nu mai puțin de 215 km pentru o cauză nobilă. Acesta a pornit din Pasul Tihuța, a trecut în această seară prin Dej, urmând ca destinația finală să fie Cluj-Napoca.

....

Tibi Ușeriu a pornit în această dimineață din Pasul Tihuța, de la Tășuleasa Social. Acesta a trecut prin Bistrița, mai apoi prin Beclean, iar în jurul orei 21:30 a ajuns și la Dej. Tibi își va continua traseul spre Gherla, apoi Apahida, urmând ca mâine dimineață să ajungă la Cluj-Napoca și să participe la Maratonul Internațional Cluj Napoca.

Ajuns în apropiere de Dej, Tibi a stat de vorbă cu reporterii Dej24.ro. ”Încetuc, cu treabă bună, merge. De-abia m-am încălzit. Dacă va merge ca și până acum și la noapte o să fie foarte bine. Cu moralul stau cel mai bine, că altfel…”, a spus Tibi. Întrebat cum i-a venit ideea, Tibi a explicat că totul a pornit citind o carte, în anul 2012. Mai multe declarații puteți vedea în materialul VIDEO.

La Dej, după mai bine de 100 kilometri parcurși, Tibi a fost așteptat de un grup numeros de susținători. Aceștia l-au felicitat și i-au urat să își ducă la bun sfârșit misiunea. În scurtul timp petrecut pe strada 1 Mai, Tibi le-a mulțumit dejenilor și le-a zis că o să se gândească la ei în drumul său spre Cluj-Napoca.

Tibi Ușeriu și-a propus să realizeze această aventură pentru a susține Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta, care luptă pentru tinerii cu insuficienţă renală cronică.

Bărbatul vrea să strângă 50.000 de lei, bani necesari pentru susținerea tinerilor cu insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal, tineri îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER