Conectează-te cu noi

Eveniment

PREMIERĂ. Angajat al MG-TEC Grup, confirmat cu noul coronavirus | 80 de persoane, în izolare – FOTO

Publicat acum

pe

Un bărbat din localitatea Chiuiești, angajat al MG-TEC Grup, a fost confirmat cu noul coronavirus.

Din informațiile obținute de reporterii Dej24.ro, este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Chiuiești, asimptomatic. Acesta a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul este pozitiv. Anterior, și mama lui a fost confirmată cu noul coronavirus, astfel că amândoi se află într-un spital dedicat din Cluj-Napoca.

Conform unor surse, zeci de angajați ai MG-TEC Grup – contacți ai bărbatului din Chiuiești – au fost deja izolați, o anchetă epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică (DSP) fiind în curs.

ACTUALIZARE: La solicitarea Dej24.ro, reprezentanții MG-TEC Grup au transmis următoarele informații:

”În cursul zilei de luni, 13 aprilie, am primit o informare potrivit căreia mama unui angajat din cadrul Grupului a fost internată la Spitalul Municipal Dej cu simptomele specifice unei gripe. Rezultatul testului mamei a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus marți, 14 aprilie.

Încă de luni, imediat ce am aflat de internare, am izolat la domiciliu angajatul, iar marți, după confirmarea mamei, conducerea Grupului MG-Tec a solicitat efectuarea de analize pentru angajatul nostru, deși acesta nu prezenta niciun fel de simptome. Rezultatul testului său a fost primit aseară, iar acesta a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus.

Conducerea Grupului a dispus imediat izolarea la domiciliu a tuturor persoanelor care au intrat în contact direct cu angajatul confirmat sau cu care presupunem că ar fi putut intra, circa 80 de persoane.

Deși activitatea Grupului a fost redusă în această perioadă, în urma evenimentului produs s-a luat măsura de reducere și mai mult a activității, urmărindu-se atent evoluția situației”, ne-a transmis Marius Ciceo, director administrativ MG-TEC Grup SA.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER