Conectează-te cu noi

Sport

Antrenorul Unirii Dej, după victoria cu Steaua: ”Am jucat foarte bine și am luat trei puncte foarte importante” – VIDEO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej a reușit, ieri, o victorie istorică, învingând CSA Steaua București, iar la finalul jocului, antrenorul gazdelor a declarat că este ”cea mai importantă victorie din cariera sa”.

”Am jucat foarte bine, asta a contat în primul rând. În al doilea rând, ca să fac o mică glumă, la 20 de ani după ce au căzut Turnurile Gemene, astăzi am reușit să provocăm prima înfrângere a Stelei. Până la urmă sunt tot trei puncte, nu am câștigat șase puncte. Am luat trei puncte, foarte importante pentru noi în economia clasamentului și pentru moral, după ultimele etape”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru.

Întrebat dacă victoria cu Steaua este cea mai importantă din cariera sa, antrenorul Unirii Dej a spus: ”Da, poate fi considerată, dar nu mă gândesc la asta, sincer. Chiar vreau să încercăm să dezvoltăm jucătorii. Automat, ei dezvoltându-se, echipa o să arate mai bine. Avem niște obiective ale vestiarului, ale clubului, pe care vrem să le îndeplinim și orice punct pe care îl adunăm pentru noi e foarte important”, a precizat Militaru.

Vezi întreaga lui declarație:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER