Conectează-te cu noi

Sport

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a recunoscut superioritatea Unirii Dej: ”Victoria e meritată”

Publicat acum

pe

CSA Steaua București a suferit, ieri, primul eșec în Liga 2, ”călău” fiind Unirea Dej. La finalul confruntării de pe Municipal, antrenorul ”militarilor” a admis că victoria uniriștilor a fost meritată.

Am întâlnit o echipă arțăgoasă, o echipă care joacă fotbal. A pasat foarte mult, dar cât am fost 11 la 11 am controlat jocul, am și reușit să înscriem. Păcat că a venit acea fază în urma căreia am avut un jucător eliminat și nu am răspuns așa cum trebuia.

Am lăsat echipa adversă să vină foarte mult peste noi. Am avut reacție după ce am primit gol, așa trebuia să procedăm și înainte să luăm golul. Dar tot cu acești băieți am făcut lucrurile bune înainte, capul sus, mergem înainte. Pentru toate echipele, când vine Steaua, e meciul anului și jucătorii se mobilizează foarte bine, sunt motivați.

Azi poate și-au dorit mai mult ca noi, au fost mai agresivi, au fost primii la posesie. Cred că până la urmă, după ce am luat roșu, ei au jucat mai bine decât noi. Cred că victoria lor e meritată”, a declarat pentru DigiSport antrenorul Stelei, Daniel Oprița.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER