Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, condamnat la închisoare cu suspendare pentru distrugere, ameninţare şi şantaj – VIDEO FLAGRANT

Publicat acum

pe

Un bărbat din Dej a fost condamnat la un an şi şase luni de inchisoare, cu suspendare, pentru distrugere, ameninţare şi şantaj, după ce şi-a speriat fosta iubită că o omoară nu înainte de a publica pe Facebook imagini compromiţătoare cu aceasta. Totul pentru a o determina să-i returneze cei 17.000 de euro pe care femeia îi datora în contul renovării de către bărbat a apartamentului în care aceasta locuieşte, scrie Adevarul.

Faptele s-au petrecut în 2017, iar ancheta şi procesul au cumulat aproape doi ani.

Femeia a avut o relaţie de iubire cu T. F. N, zidar de profesie, pe care a hotărât să o încheie în cursul lunii iulie 2017. Din toamna aceluiaşi an, bărbatul a apelat-o în mod repetat,pretinzându-i suma de 17.000 de euro, pe care aprecia că este îndreptăţit să o primească întrucât a executat lucrări de renovare a apartamentului în care domiciliază fosta parteneră şi nu a fost plătit, scrie Adevarul.

Femeia a refuzat, considerând că apartamentul a fost renovat de inculpat în timpul relaţiei pe care au avut-o si acesta a fost de acord să lucreze pentru că cei doi urmau să locuiască împreună. Mai mult, a declarat că pe parcursul relaţiei a fost cea care a contribuit financiar la achiziţionarea de către inculpat a mai multor bunuri de valoare care au rămas în posesia sa, respectiv un autoturism, patru telefoane mobile şi bijuterii din aur.

Pentru că fosta parteneră a refuzat să-i remită suma de bani cerută, bărbatul „a amenintat-o în repetate rânduri cu moartea precum şi cu faptul că va posta pe reţeaua de socializare Facebook poze cu ea în ipostaze indecente”, după cum se arată în considerentele deciziei Judecătoriei Dej, pronunţată în primăvara acestui an, mai scrie sursa citată.

„Mi i-a dat (…) pentru ce i-am lucrat”

Mai mult, bărbatul a mers la femeie acasă, i-a spart geamul de la bucătărie şi i-a dat un termen limită pentru plata sumei, amenintand-o că, în caz contrar, va publica pe Facebook 30 de poze cu ea dezbrăcată. Femeia i-a spus ca nu deţine suma de bani cerută, dar că poate să-i dea 3.000 de euro. Bărbatul nu a fost de acord, ameninţând că va face postarea la ora anunţata dacă nu va primi măcar un avans de 5.000 euro.

Femeia a mers direct la Poliţie, iar oamenii legii i-au organizat un flagrant.

La data de 27.12.2017 persoana vătămată s-a întâlnit cu inculpatul pentru a-i înmâna o parte din suma cerută. Pentru surprinderea momentului operativ organele de poliţe au organizat o acţiune de flagrat, în urma căreia, asupra inculpatului s-au găsit mai multe bancnote pe care au fost aplicate capcane chimice prin marcarea cu substanţă fluorescenta cu textul „şantaj 27.12.2017″. Fiind intrebat despre provenienţa sumei de bani, numitul T. F.N. a declarat verbal: «mi i-a dat (…) pentru ce i-am lucrat»”, se arată în considerentele deciziei amintite.

Bărbatul a fost trimis în judecată şi condamnat la un an şi şase luni de inchisoare, cu suspendare, pentru distrugere, ameninţare şi şantaj.

CITEȘTE ȘI:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER