Conectează-te cu noi

Social-Cultură

CAMPANIE: „Chiar dacă sunt sărac, Moș Crăciun nu m-a uitat”. Se strâng cadouri pentru copiii săraci din apropierea municipiului Dej

Publicat acum

pe

Mos Craciun

O femeie inimoasă, originară din Dej, a lansat recent campania umanitară „Chiar dacă sunt sărac, Moș Crăciun nu m-a uitat”, prin care își dorește să ajute copiii mai puțin norocoși cu hăinuțe, jucării și dulciuri.

Aceasta a trecut, în urmă cu patru ani, printr-un divorț în urma căruia a rămas fără aproape nimic. Nu dispune de foarte multe bogății, dar a decis ca din puținul pe care îl are, și cu ajutorul unor oameni inimoși, să întindă o mână de ajutor și persoanelor care sunt mai puțin norocoși ca ea.

Alina Ritea, este o femeie originară din Dej, stabilită în Gherla, care își dedică timpul ajutând persoanele care au nevoie. De altfel, Dej24.ro a mai scris despre acțiunile caritabile pe care le întreprinde.

Recent, Alina a decis să lanseze campania „Chiar dacă sunt sărac, Moș Crăciun nu m-a uitat”, campanie prin care își dorește să ajute 45 de copii din Batin, Rugășești, Mintiu Gherlii, Gherla, Salatiu și Dej („Centrul de zi din Dej”), cu hăinuțe, jucării și dulciuri.

Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă și toți cei mici il așteaptă pe Moș Crăciun, m-am gândit că împreună cu voi putem bucura multe suflețele. Așa că începând de azi voi lansa campania „CHIAR DACĂ SUNT SĂRAC, MOȘ CRÃCIUN NU M-A UITAT”. Sunt convinsă că nu veți rămâne indiferenți deoarece în jur de 45 de copilași îl așteaptă cu nerăbdare așa că vă aștept pe toți care doriți să-i vedeți zâmbind să vă implicați și să mă contactați. Dacă sunt persoane care doresc să meargă personal nicio problemă rezolvăm, important e ca Moșul să ajungă la ei, așa că m-am gândit să adunăm dulciuri, hăinuțe sau jucărioare. Moș Crăciun există, cei micuți cred în el, așa cum și noi am crezut și încă mai credem, așa că am să vă rog să nu-i dezamăgim!”, a scris Alina Ritea pe Facebook.

Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor, pot afla poveștile celor pe care Alina și-a propus să-i ajute prin intermediul grupului de Facebook „Luptăm împreună pentru o cauză nobila”. De asemenea, Alina poate fi contactată la numărul de telefon 0736 298 905.

CITEȘTE ȘI:

O femeie inimoasă din Dej sare în ajutorul unei familii nevoiașe din Mintiu Gherlii – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER