Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Campion balcanic la JUDO, snopit în bătaie de opt minori, în fața gării din Gherla

Publicat acum

pe

bataie

Un tânăr sportiv, în vârstă de 16 ani, a fost bătut sâmbătă seara, în fața gării din localitatea Gherla. 

Casian este un sportiv remarcabil, în vârstă de 16 ani, care a absolvit primele opt clase la un liceu sportiv din Cluj-Napoca. Are la activ nouă ani de competiţii, la judo, adunând în palmaresul său un loc I la Balcaniadă, un titlu naţional şi trei locuri III la Campionatele Naţionale.

Sâmbătă, 29 august, acesta se afla în localitatea Bonţ, de lângă Gherla, la bunici, unde-şi petrecea ultimele zile ale vacanţei de vară.

„În jurul orei 22:00 am fost sunat de nişte prieteni să mă prezint de urgenţă la Gherla, la un chef. Mi-am luat bicicleta şi m-am prezentat acolo, la gară, dar de fapt mi-am dat seama că mi s-a pregătit un <flagrant>, o ambuscadă. Era prea târziu şi n-am reuşit să scap din mâinile lor”, povesteşte tânărul sportiv, stând pe o banchetă aflată în incinta IML Cluj, unde a sosit însoţit de bunica şi de sora lui pentru a fi consultat.

Relatează în continuare că, ajuns în faţa Gării Gherla, s-a trezit înconjurat de opt băieţi, toţi minori, dar şi de două-trei fete, incitaţi de către Cătălin, un băiat în vârstă de 13 ani.„Când am fost atacat, pe primul dintre băieţi am reuşit repede să-l scot din joc, însă au năvălit ceilalţi, cu pumni şi picioare şi singura preocupare mea a rămas aceea să-mi feresc zona capului şi feţei”, declară Casian. Apoi, cu un efort supraomenesc, arată că a reuşit s-o ia la sănătoasa, lăsându-şi bicicleta la faţa locului.

„M-au bătut pentru că o fată de vreo 14 ani, Alexandra, era prietenă cu Cătălin, un băiat de 13 şi, când erau încă prieteni, ea m-a întrebat dacă prietenul ei a înşelat-o. Eu i-am spus că nu, însă după câteva zile cei doi s-au despărţit şi atunci i-am mărturisit Alexandrei adevărul, acela că a mai discutat şi cu alte fete în afară de ea. Tocmai lucrul acesta nu l-a putut suporta Cătălin, aşa că mi-a înscenat totul”, arată mai departe campionul.

El spune că băieţii şi fetele l-au umilit în seara aceea, rupându-i geaca şi lăsându-l desculţ şi numai o clipă a lor de neatenţie l-a scăpat de la un eveniment ce putea deveni mult mai grav, potrivit Ziua de Cluj.

Citește continuarea articolului AICI

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER