Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Campion balcanic la JUDO, snopit în bătaie de opt minori, în fața gării din Gherla

Publicat acum

pe

bataie

Un tânăr sportiv, în vârstă de 16 ani, a fost bătut sâmbătă seara, în fața gării din localitatea Gherla. 

Casian este un sportiv remarcabil, în vârstă de 16 ani, care a absolvit primele opt clase la un liceu sportiv din Cluj-Napoca. Are la activ nouă ani de competiţii, la judo, adunând în palmaresul său un loc I la Balcaniadă, un titlu naţional şi trei locuri III la Campionatele Naţionale.

Sâmbătă, 29 august, acesta se afla în localitatea Bonţ, de lângă Gherla, la bunici, unde-şi petrecea ultimele zile ale vacanţei de vară.

„În jurul orei 22:00 am fost sunat de nişte prieteni să mă prezint de urgenţă la Gherla, la un chef. Mi-am luat bicicleta şi m-am prezentat acolo, la gară, dar de fapt mi-am dat seama că mi s-a pregătit un <flagrant>, o ambuscadă. Era prea târziu şi n-am reuşit să scap din mâinile lor”, povesteşte tânărul sportiv, stând pe o banchetă aflată în incinta IML Cluj, unde a sosit însoţit de bunica şi de sora lui pentru a fi consultat.

Relatează în continuare că, ajuns în faţa Gării Gherla, s-a trezit înconjurat de opt băieţi, toţi minori, dar şi de două-trei fete, incitaţi de către Cătălin, un băiat în vârstă de 13 ani.„Când am fost atacat, pe primul dintre băieţi am reuşit repede să-l scot din joc, însă au năvălit ceilalţi, cu pumni şi picioare şi singura preocupare mea a rămas aceea să-mi feresc zona capului şi feţei”, declară Casian. Apoi, cu un efort supraomenesc, arată că a reuşit s-o ia la sănătoasa, lăsându-şi bicicleta la faţa locului.

„M-au bătut pentru că o fată de vreo 14 ani, Alexandra, era prietenă cu Cătălin, un băiat de 13 şi, când erau încă prieteni, ea m-a întrebat dacă prietenul ei a înşelat-o. Eu i-am spus că nu, însă după câteva zile cei doi s-au despărţit şi atunci i-am mărturisit Alexandrei adevărul, acela că a mai discutat şi cu alte fete în afară de ea. Tocmai lucrul acesta nu l-a putut suporta Cătălin, aşa că mi-a înscenat totul”, arată mai departe campionul.

El spune că băieţii şi fetele l-au umilit în seara aceea, rupându-i geaca şi lăsându-l desculţ şi numai o clipă a lor de neatenţie l-a scăpat de la un eveniment ce putea deveni mult mai grav, potrivit Ziua de Cluj.

Citește continuarea articolului AICI

Ştiri din zonă

CLUJ | Soldatul care s-a spânzurat era apt psihologic şi primise calificativul „foarte bine”

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Soldatul care s-a spânzurat, luni, la unitatea militară din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul ”foarte bine” în ultimii şapte ani, scrie Agerpres.

Caporalul F******* C***** Ş**** a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul „foarte bine”, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.

Surse militare au declarat, pentru sursa citată, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio.

El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

CITEȘTE ȘI:

Continuă să citești

Ştiri din zonă

CLUJ | Un soldat s-a spânzurat la o unitate militară din Someşeni!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhiv[
loading...

Un soldat de la o unitate militară din Someşeni a fost găsit, luni, mort prin spânzurare în cazarma unităţii, scrie Agerpres.

Surse judiciare au declarat, pentru sursa citat[, că procurorii militari au deschis un dosar în cauză şi că deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă şi a fost anunţată conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Minori din Gherla și Beclean dispăruți dintr-un centru pentru protecția copilului, găsiți de polițiști!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

În urma căutărilor desfășurate, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud i-au depistat, pe raza municipiului Bistriţa, pe doi minori de 11, respectiv 13 ani, ambii din Gherla, și pe un altul de 15 ani, din Beclean, dispăruţi din Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean.

Cei trei au plecat voluntar, la data de 14.01.2020.

Minorii au fost încredințați reprezentanților Centrului pentru Protecția Copilului Beclean, iar măsura căutării lor la nivel național a fost revocată.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare