Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

CARLA’S DREAMS a provocat isterie în Dej! Moldovenii, aplaudați furtunos de mii de oameni – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

A fost show de zile mari, aseară, în Piața Bobâlna din Dej, în a doua zi de sărbătoare! Mii de oameni au cântat fiecare melodie alături de Carla’s Dreams și au răsplătit trupa cu ropote de aplauze.

Zilele Municipiului Dej au continuat aseară cu trei recitaluri, în prezența a mii de dejeni dornici de distracție. Seara a fost deschisă de AMI, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Băimăreanca a încălzit repede publicul cu melodii precum ”3 lucruri”, ”Niște dragoste” sau ”Deja Vu” și a fost aplaudată la scenă deschisă pentru frumoasa ei prestație.

....

A urmat apoi Grasu XXL, un veteran al hip-hop-ului românesc, artist care cântă de la vârsta de 14 ani. ”Maria Ioana”, ”Turbofin” și ”Tare frate” au răsunat în boxele din centrul orașului, iar publicul a părut că nu se mai satură de melodiile cu mesaj de impact și de ingeniozitatea cu care rapperul combină ritmuri și generează stări.

Cel mai așteptat moment al serii a fost cu siguranță recitalul îndrăgitei trupe Carla’s Dreams. Aflați pentru prima dată la Dej, moldovenii s-au bucurat de aplauze încă de dinainte să urce pe scenă. A urmat un show de zile mari, iar oamenii – unii veniți de la sute de kilometri distanță – au cântat alături de ei fiecare melodie, au dansat și s-au bucurat de interpretarea LIVE a trupei fenomen. ”Sub pielea mea”, ”Până la sânge”, ”Unde”, ”P.O.H.U.I.”, ”Acele”, ”Tequilla” sau ”Imperfect” – unele dintre cele mai iubite cântece semnate Carla’s Dreams – au stârnite ropote de aplauze, nelipsind din repertoriu nici ultima lor melodie lansată, ”Lacrimi și pumni în pereți”.

A treia zi de sărbătoare continuă astăzi, de la ora 21, cu Lidia Buble, Cargo și Smiley.

*Filmulețe VIDEO din timpul concertelor, din culise și de pe scenă găsiți pe contul de Instagram razvancaucean

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER