Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

SMILEY s-a întors la Dej! Artistul a făcut SPECTACOL la microfon – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

S-a întors după șase ani în Dej, dar așteptarea a meritat! SMILEY a electrizat publicul din Piața Bobâlna, în a treia zi de sărbătoare, numele lui fiind scandat minute în șir de petrecăreți.

Aflată pentru prima dată la Dej, Lidia Buble s-a bucurat de un public numeros încă de la ora 21, atunci când s-a dat startul distracției în Piața Bobâlna. Frumoasa blondă ”Le-a spus (și) fetelor” cum să se scufunde ”Sub apă”, iar băieții și-au dat jos ”Cămașa” când au văzut-o pe scena din centrul orașului. Recitalul Lidiei a fost un real succes, dovadă fiind aplauzele primite de frumoasa blondă la finalul reprezentației.

....

Următoarea trupă aproape că nu a avut nevoie de nicio prezentare. Cargo – Best Romanian Rock în 2004 și 2005 și premiată cu Discul de Aur – a deschis show-ul cu ”Ziua Vrăjitoarelor”, una dintre piesele lor reprezentative. Nu au lipsit nici ”Dacă ploaia s-ar opri” – poate cea mai apreciată baladă rock românească, ”Aproape de voi”, ”Călare pe motoare”, ”Nu pot trăi fără tine” sau ”Doi pași”, astfel că iubitorii de rock – atât cei mai tineri, cât și cei trecuți de prima tinerețe – au fost pe deplin mulțumiți.

Smiley – întors după șase ani la Dej – s-a simțit ca ”Acasă” pe scena din centrul orașului, mai ales că publicul i-a făcut o surpriză frumoasă cântându-i ”La mulți ani” înaintea începerii recitalului! Mii de oameni au fredonat vers cu vers piesele din playlist, iar artistul – pentru a le mulțumi – a făcut un adevărat spectacol la microfon. Cântărețul a interpretat mai multe piese care au făcut înconjorul tuturor radiourilor din România, precum ”De unde vii la ora asta?”, ”Insomnii”, ”Vals” sau ”Ce mă fac cu tine de azi?”. La finalul concertului, fanii – majoritatea admiratoare – s-au înghesuit să facă poze cu Smiley și să primească autografe.

*Filmulețe VIDEO din timpul concertelor, din culise și de pe scenă găsiți pe contul de Instagram razvancaucean

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER