Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Cercetașii Dejeni au participat la Campul de Vară al Temerarilor, la Lunca Ilvei – FOTO

Publicat acum

pe

....

Timp de 8 zile, 25 de cercetași au avut parte de program divers, axat pe dezvoltare personală, într-un cadru natural minunat, la Lunca Ilvei, unde tinerii au participat la drumeții pe un traseu tematic, la ateliere de aptitudini practice și utile, activități de aventură, dar și activități culturale și sociale desfășurate pe sistemul patrulelor, scrie Bistriteanul.ro.

....

Un grup de 25 de cercetași din Dej au desfăşurat zilele trecute la Lunca Ilvei, Campul de Vară al Temerarilor, având parte de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrița-Năsăud și Postul de Jandarmi Montani Rodna, al Primăriei din Lunca Ilvei și al Ocolului Silvic Valea Ilvei.

Activitatea a beneficiat de finanţare de la Consiliul Local Dej şi de implicarea sponsorilor Trespass România din Dej şi Eliezer din Lunca Ilvei.

Campul de vară este una dintre cele mai importante activități cercetășești. Timp de 8 zile, cercetașii au avut un program divers, axat pe dezvoltarea personală pe toate cele 6 arii (socială, spirituală, intelectuală, fizică, afectivă și a caracterului). Cadrul natural în care s-a desfășurat acest camp este favorabil deprinderii de noi aptitudini, participanții având oportunitatea de a se relaxa într-un mod constructiv și de a se concentra pe dezvoltarea lor fără a fi distrași de problemele cotidiene.

Programul campului a inclus drumeție pe un traseu tematic impreună cu reprezentanți de la Ocolul Silvic Valea Ilvei, ateliere unde cercetașii au deprins aptitudini practice și utile, activități de aventură, dar și culturale și sociale, toate fiind desfășurate pe sistemul patrulelor, menit să crească spiritul de lucru în echipă și cel civic.

Unul dintre scopurile Cercetașilor Dejeni este de a promova zone cu potențial turistic ridicat, dar mai puțin cunoscute. Lunca Ilvei este un loc minunat, cu oameni adevărați și cu infrastructura adecvată, localitatea fiind așezată într-un cadru de vis. Odată întorși din camp cu bateriile încărcate, Cercetașii Dejeni pregătesc un nou eveniment în parc, cea de-a treia ediție a proiectului „Evadare în parc” ediția a 5-a – a transmis Daniel Onofrei, președintele ONCR Filiala Dej.

 

Sursa – Bistriteanul.ro

CITEȘTE ȘI:

DEJ | „Evadare în parc”, varianta 5.0. Când va avea loc

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER