Conectează-te cu noi

Social-Cultură

CERT Transilvania – ”Off-road pentru Florin Benea!”, o nouă acțiune umanitară

Publicat acum

pe

Florin Benea leucemie SMURD

CERT Transilvania organizează astăzi o acțiune de socializare cu scopul de a colecta fonduri pentru a-l ajuta pe paramedicul SMURD Florin Benea.

Mai exact, CERT Transilvania organizează o zi întreagă în natură, o zi cu activități în aer liber, totul făcând parte din campania ”Off-road pentru Florin Benea!”. ”Vom socializa la un pahar de vin fiert și ne vom desfăța papilele gustative cu gulașul la ceaun pregătit de maestrul Dan Jecan, iar cei mai norocoși dintre participanți vor urca alături de noi în mașinile 4×4 pentru o tură off road!!”, anunță organizatorii.

Pentru că acțiunea de azi are un scop caritabil, participanții vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete de tombolă, în valoare de 50 de lei. În schimbul acestei sume, participanții vor primi o porție de gulaș și un pahar de vin, fiecare bilet participând la tragerea la sorți pentru unul dintre locurile disponibile din mașinile de off road. Câștigătorii tombolei urmează să vadă cele mai frumoase peisaje, în cadrul unei experiențe off road în Munții Apuseni.

”Mașinile membrilor CERT își vor deschide ușile către cei care vor să fie lângă noi în acest demers umanitar. Pasiunea pentru off road și pentru ieșirile în natură vor fi angrenate într-un eveniment caritabil, unic în România, la care sunteți așteptați să vă aduceți aportul”, mai anunță organizatorii.

Banii încasați vor ajunge la dejeanul Florin Benea, paramedicul SMURD diagnosticat cu leucemie. Vă reamintim, acesta are nevoie de 150.000 de euro pentru a face un transplant de măduvă în străinătate.

Citește și: Un paramedic SMURD din Dej are nevoie de ajutorul nostru

Dejenii joacă fotbal pentru a-l ajuta pe paramedicul Florin Benea

Concert caritabil pentru paramedicul SMURD diagnosticat cu leucemie

Fotbaliștii ”Generației de Aur” vin la Dej pentru a-l ajuta pe Florin Benea

Seminar caritabil despre diversificarea alimentației. Banii ajung la Florin Benea

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER