Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cine sunt MISS și MISTER MAJORAT – Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej? – VIDEO

Publicat acum

pe

balul majoratului Constantin Brancusi

Restaurantul Rex Park a găzduit ieri după-amiază Balul Majoratului de Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej.

Toată suflarea Colegiului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej s-a adunat ieri, la Rex Park, pentru a participa la Balul Majoratului. Cinci perechi de tineri au concurat pentru titlurile de MISS și MISTER MAJORAT, iar pentru aceste preţioase distincţii au trebuit să treacă prin mai multe probe, între care ”prezentarea partenerului”, ”dans”, ”întrebare capcană” sau o întrecere contratimp de ”mutat popcorn cu paiul”. Bineînțeles, nu aveau cum să lipsească ”declarațiile de dragoste”, concurenții – plini de imaginație – stârnind hohote de aplauze de la spectatori și jurați.

 

La final, după jurizare, Miss Majorat a fost desemnată Narcisa Florian, iar Mister Boboc a fost ales Cosmin Chendeș. Podiumul a fost completat de Maria Papp și Roberto Rus, respectiv de Diana Tecar și Darius Ungur. Premiul de popularitate a fost acordat perechii Denisa Verhun – Alex Grebenișan.

Cei care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la bal au avut parte de câteva momente speciale pregătite de organizatori, la eveniment fiind invitați Ceterașii de la Dej (Suciu Simion – voce, Pop Adrian -saxofon, Mureșan Alex -vioara, Raul Horațiu -clape), magicianul Julei Cristian și eleva Porumb Carmen.

Seara s-a încheiat cu o mega-petrecere, profesorii – în frunte cu directorul Florin Federiga – și elevii dansând cot la cot până la final.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER