Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Dej | Uniți în rugăciune pentru Andrei

Publicat acum

pe

....

Andrei epilepsie Dej concert caritabil de pricesne

Duminică, 22 mai, de la ora 20:00, la îndemnul părintelui protopop Ioan Buftea, se va oficia Taina Sfântului Maslu, la Biserica  „Sfântul Nectarie” din Dej.

....

La această slujbă religioasă mai mulți preoți, alături de credincioși, vor înălța rugăciuni către Dumnezeu, pentru vindecarea  lui Andrei Fagea, băiețelul diagnosticat cu epilepsie din municipiul Dej, care luni va fi operat.

Dejenii sunt, astfel, invitați să se roage pentru însănătoșirea lui Andrei.

Vă reamintim, Andrei a fost diagnosticat cu epilepsie și neurofibromatoză la vârsta de trei luni și jumătate, atunci când a fost internat la Clinica Neurologică Pediatrică Cluj. Deși crizele epileptice au fost ținute sub control în următorii doi ani, în 2014 au urmat noi internări în spital, atât la Cluj, cât și la Spitalul Alexandru Obregia din București.

Din păcate pentru micuț, crizele au devenit din ce în ce mai puternice, în august 2015 fiind nevoie să plece la Paris la Spitalul-Fondation Ophtalmologique Adolphe de Rothschild. În aceeași instituție medicală a ajuns și la începutul acestui an, când i s-a efectuat o video electroencefalogramă.

Medicii au stabilit că Andrei are nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier. Operația este programată pentru ziua de luni, la spitalul din Paris, iar intervenția chirurgicală îi poate salva viața.

La începutul lunii aprilie, la Dej a fost organizat un concert caritabil de pricesne pentru Andrei, un concert care a avut ca și scop strângerea de fonduri pentru operația care îi poate reduce frecvența crizelor epileptice. Detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER