Conectează-te cu noi

Sport

Clubul sportiv „Budokan Ryu” Dej, 3 medalii la Campionatul European WUKF – FOTO

Publicat acum

pe

Budokan Ryu

Clubul sportiv Budokan Ryu Dej s-a întors din Belgia, de la Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeți și Juniori, cu un total de 3 medalii de bronz, obținute de sportivul Pănescu Dorin. 

În perioada 4-7 iunie, a avut loc Campionatul European de Karate WUKF pentru Copii, Cadeți și Juniori. Competiția s-a desfășurat în Belgia, în orașul Herstal și a reușit să adune aproape 1000 de participanți, din 31 de federații sportive, reprezentând 16 națiuni (Italia, Belarus, Slovacia, Polonia, Anglia, Ungaria, Bulgaria, Germania, Bosnia, Cehia, Danemarca, Scoția, Irlanda, Țara Galilor, Rusia, Srpska, Belgia și România).

Delegația României, reprezentată de Federația Română de Karate WKC, s-a clasat pe primul loc în clasamentul final cu 119 medalii (47 de aur, 31 de argint și 41 de bronz), urmată de Italia cu un total de 46 de medalii (11 de aur, 10 de argint și 25 de bronz).

Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a întors de la această competiție cu un total de 3 medalii de bronz, obținute de sportivul Pănescu Dorin. Acesta a obținut medaliile de bronz la probele de kumite individual masculin cadeți -60kg, respectiv kumite echipe shobu sanbon masculin cadeți și kumite echipe rotativ masculin cadeți.

Pe poziția 6 în clasamentul final s-au aflat sportivii Bota Vlad și Orban Rebeka, iar Derta Valerian și Boca Denisa s-au clasat în optimi.

Anul viitor va fi unul mai dificil întrucat vor avea loc Campionatele Mondiale la care delegația clubului Budokan Ryu va participa la fel ca și anul trecut.

După perioada de revenire, sportivii Clubului Budokan Ryu vor începe cantonamentele de pregătire generală în vederea participării la Cupa Romaniei și la Cupa Campionilor Europeni din toamna acestui an.

Conducerea clubului dorește să transmită felicitări sportivilor pentru modul în care s-au prezentat și mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această performanță. „Mulțumim sponsorilor, mulțumim părinților sportivilor și susținătorilor și nu în ultimul rând Primăriei Dej, Consiliului Local Dej precum și d-nului primar Morar Costan”, au declarat reprezentanții clubului.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER