Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Comisar-șef Mariana Ilieș – fost procuror, actualmente polițist și mamă devotată – FOTO

Publicat acum

pe

În urmă cu puțin timp, cu ocazia zilei de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii, pagina oficială de Facebook a Poliției Române a dedicat un material comisarului-șef Mariana Ilieș.

Colegii mei cred că mă văd ca pe o femeie de 1 și 8 martie, când, recunosc, că primesc foarte, foarte multe flori și mărțișoare, în restul zilelor lucrăm cot la cot”, a declarat cms. șef Mariana Ilieș.

Doamna comisar-șef de poliție Ilieș Mariana conduce cu o mână de fier Poliția municipiului Cluj-Napoca, o structură în care fiecare zi aduce ceva nou.

După terminarea studiilor, prima funcție ocupată a fost cea de procuror. Astfel, între anii 1987-1992, a fost procuror în cadrul Procuraturii locale Dej. Dorința de a îmbrăca haina militară și de fi prima la locul comiterii infracțiunii a determinat-o să se îndrepte către structurile de poliție.

Mi-am dorit foarte mult să îmbrac haina militară. Fiecare dintre noi purtăm o haină, iar eu am vrut ca a mea să fie deosebită. Am lucrat cinci ani ca procuror la Procuratura Locală Dej, dar nu mi-am găsit niciodată acolo locul. Visam să fiu prima la faţa locului, dar de fiecare dată poliţiştii, prin atribuţiile lor, mi-o luau înainte şi eram mereu în linia a doua”, a mai afirmat fosta șefă a Poliției Municipiului Dej, actualmente cms. șef la Poliția municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, din 1992 a fost ofițer operativ în cadrul Poliției municipiului Dej. Și-a desfășurat activitatea în mai multe structuri operative, precum cercetări penale, investigare a fraudelor, în funcții operative de execuție, dar și de conducere, iar din anul 2016 a preluat comanda Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, în spatele unor decizii de importanță majoră în activitatea de poliție pe care o coordonează, se află o mamă grijulie și o soție devotată.

…fiica mea este cea mai mare realizare a vieții mele, nu funcția de commandant, care este trecătoare”, a conchis cms. șef Mariana Ilieș.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Povestea singurei femei comandant de poliție din Transilvania. ”Mi-am dorit mai mult, am vrut să rezolv cazuri importante” (INTERVIU)

Dej | Poveste de viață: Mariana Ilieș – Femeia comandant într-o lume a bărbaților

Cms. șef Mariana Ilieș părăsește Poliția Municipiului Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER