Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Consilierii locali din Dej se vor întruni în ultima ședință ordinară din acest an

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 16 decembrie, de la ora 14, în ultima ședință ordinară din acest an.

Pe ordinea de zi sunt 13 proiecte de hotărâre:

....

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului local al Municipiului Dej.
 2. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Tetarom” S.A., în vedera exercitării dreptului de acționar.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea inițierii procedurii de închiriere a pajiștilor, în suprafață de 619 hectare, aflate în proprietatea privată a Municipiului Dej.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 4 la Contractul de concesiune Nr. 108/4315 din 29 iunie 1995.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii valabilității Planului Urbanistic General, Memoriului General și Regulamentului Local a Municipiul Dej.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – Plan urbanistic de detaliu pentru executarea lucrărilor de construire Locuințe colective D+p+3E+M, Amenajare Exterioare (Parcare), Împrejmuire în Municipiul Dej, județul Cluj.
 7. Proiect de hotărâre privind vânzarea imobilului situat în Municipiul Dej, Strada Liviu Rebreanu Nr. 51, cu terenul aferent, înscris în C.F. Nr. 50632 Dej, având destinația de locuință, actualului chiriaș domnul Nan Ioan.
 8. Proiect de hotărâre privind achiziționarea terenului în suprafață de 5.000 m.p., situat în Municipiul Dej, înscris în C.F. Nr. 55626, Nr. cadastral 55626.
 9.  Proiect de hotărâre privind achiziționarea terenului în suprafață de 2.200 m.p., situat în Municipiul Dej, înscris în C.F. Nr. 61.406, Nr. cadastral 61406.
 10. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotizației acordată de Municipiul Dej echipei de fotbal F.C. ”Unirea” Dej, în calitate de membru asociat.
 11. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea unităților de învățământ preuniversitar a terenurilor aferente imobilelor în care își desfășoară activitatea unitățile de învățământ preuniversitar, proprietate publică a Municipiului, conform Anexei.
 12.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei Nr. 2 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej, Nr. 167/2017 – Protocol de dare în administrare a bunurilor imobile proprietate publică a Municipiului Dej, în care își desfășoară activitatea unitățile de învățământ preuniversitar, conform Anexei la prezenta hotărâre.
 13. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri cu privire la salariile de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Dej și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Dej.
 14. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER