Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Copiii din Dej și împrejurimi, sărbătoriți în avans – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Mai repede cu două zile, copiii din Dej și împrejurimi au fost sărbătoriți, cu ocazia Zilei Copilului, în cadrul unui eveniment organizat de municipalitate.

Deși inițial evenimentul dedicat copiilor trebuia să aibă loc în Piața Bobâlna, în centrul orașului, condițiile meteorologice au făcut ca acesta să fie mutat în Sala Sporturilor. În ciuda modificării, sute de copii – însoțiți de părinți, bunici, frați și verișori – au luat cu asalt ”tărâmul de poveste” pregătit de organizatori.

....

În cadrul evenimentului care a durat nu mai puțin de trei ore, copiii s-au bucurat de momentele special pregătite pentru ei: spectacole muzicale cu personaje îndrăgite, ateliere de modelat baloane sau pictură pe față. Atmosfera de distracție a fost asigurată de personajele Disney și de păpușile gigant, care s-au pozat, au dansat și au cântat cu cei mici.

De asemenea, din Sala Sporturilor nu au lipsit toboganele gonflabile și trambulinele, astfel că micuții s-au simțit pentru câteva ore ca într-un parc de distracții.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER