Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Festivitate | Absolvenții CNAM Dej și-au luat rămas bun de la liceu – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Zona centrală a orașului a fost astăzi, 30 mai, pentru al treilea an consecutiv, teatrul de desfășurare a paradei tradiționale a absolvenților Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej.

Tinerii absolvenți și-au dat întâlnire astăzi, înainte de ora 10, în fața școlii, pentru ca apoi să pornească în marș – alături de diriginți – pe străzile orașului. Liceeni au trecut pe străzile George Coșbuc și 21 Decembrie, prin fața Centrului Cultural „Arta” și au intrat ulterior pe strada Nicolae Titulescu, mărșăluind prin fața Poliției. Destinația finală a fost Sala Sporturilor din Dej, acolo unde – în prezența părinților, bunicilor, fraților, verișorilor, altor rude, vecini sau prieteni – s-a desfășurat festivitatea de absolvire a promoției 2019.

La fel ca în anii trecuți, parada a fost una destul de zgomotoasă, absolvenții – înarmați cu steaguri și pancarte – cântând tradiționalele serenade dedicate profesorilor care le-au călăuzit pașii.

În cadrul festivității au fost premiați cei mai buni elevi – care au obținut rezultate foarte bune la concursuri și olimpiade -, precum și șeful de promoție Anca Pop din clasa a XII-a C (a încheiat liceul cu media ”10”!). De asemenea, s-a predat ”cheia școlii” elevilor din clasa a XI-a, cei care rămân acum ”seniorii” liceului.

Dacă unii elevi au fost bucuroși că școala s-a terminat, alții au fost copleșiți de emoții și lacrimi, gândindu-se la despărțirea de colegi și profesori.

La festivitatea din Sala Sporturilor au participat aproape 1000 de persoane care au venit să felicite absolvenții CNAM Dej.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos secvențe din cadrul festivității și fragmente din discursurile ținute în Sala Sporturilor:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER