Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Festivitate | Absolvenții CNAM Dej și-au luat rămas bun de la liceu – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

Zona centrală a orașului a fost astăzi, 30 mai, pentru al treilea an consecutiv, teatrul de desfășurare a paradei tradiționale a absolvenților Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej.

Tinerii absolvenți și-au dat întâlnire astăzi, înainte de ora 10, în fața școlii, pentru ca apoi să pornească în marș – alături de diriginți – pe străzile orașului. Liceeni au trecut pe străzile George Coșbuc și 21 Decembrie, prin fața Centrului Cultural „Arta” și au intrat ulterior pe strada Nicolae Titulescu, mărșăluind prin fața Poliției. Destinația finală a fost Sala Sporturilor din Dej, acolo unde – în prezența părinților, bunicilor, fraților, verișorilor, altor rude, vecini sau prieteni – s-a desfășurat festivitatea de absolvire a promoției 2019.

La fel ca în anii trecuți, parada a fost una destul de zgomotoasă, absolvenții – înarmați cu steaguri și pancarte – cântând tradiționalele serenade dedicate profesorilor care le-au călăuzit pașii.

În cadrul festivității au fost premiați cei mai buni elevi – care au obținut rezultate foarte bune la concursuri și olimpiade -, precum și șeful de promoție Anca Pop din clasa a XII-a C (a încheiat liceul cu media ”10”!). De asemenea, s-a predat ”cheia școlii” elevilor din clasa a XI-a, cei care rămân acum ”seniorii” liceului.

Dacă unii elevi au fost bucuroși că școala s-a terminat, alții au fost copleșiți de emoții și lacrimi, gândindu-se la despărțirea de colegi și profesori.

La festivitatea din Sala Sporturilor au participat aproape 1000 de persoane care au venit să felicite absolvenții CNAM Dej.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos secvențe din cadrul festivității și fragmente din discursurile ținute în Sala Sporturilor:

Social-Cultură

Dej | Manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, Mihai Eminescu – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi, 15 ianuarie, de la ora 11, manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, declarată Ziua Culturii Naționale.

Manifestările au debutat la bustul poetului Mihai Eminescu, din cartierul 1 Mai, cu intonarea Imnului Naţional al României și au continuat cu o slujbă de pomenire, depuneri de jerbe și flori, un recital de poezie susținut de trupa de teatru „Vistrian Roman” a Centrului Cultural „Arta” și un moment muzical susținut de Marin Grad.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată și la Biblioteca Municipală Dej prin expoziţia de carte cu titlul „Dor de Eminescu”.

Continuă să citești

Social-Cultură

Mai multe gospodării din Câțcău au rămas fără apă potabilă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe gospodării situate pe raza localității Câțcău au rămas miercuri dimineață fără apă potabilă.

Potrivit Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe raza localității Câțcău, între numerele 395 și 465.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 15:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

”Cardinalul” și ”Ferdinand” la cinematograful din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal în perioada 14-18 ianuarie 2020.

MARȚI – 14.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.)

MIERCURI – 15.01.2020

ORA 16:00   CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.  

JOI – 16.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

VINERI – 17.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

SÂMBĂTĂ- 18.01.2020

ORA 11:00     FERDINAND ( FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ,  A.G., 104 MIN

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

”BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS! VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare