Conectează-te cu noi

....

Recomandări

CSS LAPI Dej, vicecampioana României la Turneul Final al Campionatului Național de Juniori – FOTO

Publicat acum

pe

LAPI Dej campioana turneu final juniori (2)

CSS LAPI Dej este noua vicecampioană a României la volei masculin, după ce săptămâna trecută a reușit clasarea pe locul secund la Turneul Final al Campionatului Național de Juniori, organizat de Federația Română de Volei.

....

Competiția s-a desfășurat la Târgu Mureș în perioada 20-24 mai și a reunit cele mai bune 8 echipe din România: CVM Tomis Constanța, CSS Buzău, LPS Bihorul Oradea, CSS 2 Baia Mare, CNNT Craiova, CSA Steaua București, CSS Zalău și CSS LAPI Dej.

Echipa masculină de volei a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej a învins în primul meci din grupă CSA Steaua București cu 3-0, însă a pierdut apoi dramatic cu 3-2 confruntarea cu CSS Zalău. În cea de-a treia zi a competiției, sportivii din Dej au trecut de CNNT Craiova, scor 3-0.

Având primul loc în grupă asigurat, echipa din Dej a întâlnit în faza următoare echipa situată pe locul secund în cealaltă grupă, CSS 2 Baia Mare. Și în această confruntare, voleibaliștii lui Cristian Man au ieșit învingători de pe teren, scor 3-1.

În marea finală de la Târgu Mureș, CSS LAPI Dej a dat piept cu echipa CVM Tomis Constanța. Din păcate, voleibaliștii din Dej au pierdut cu 3-1, la capătul unui extrem de disputat, în care dejenii au condus cu 1-0 la seturi. Constănțenii au revenit fabulos în meci, au preluat frâiele partidei și s-au impus în final cu 3-1.

În urma acestui rezultat, CSS LAPI Dej este vicecampioana României la volei masculin – juniori.

”Ne-am întâlnit cu centre mari din țară unde voleiul masculin are tradiție, orașe mari, reședințe de județ din România. Sunt fericit în primul rând că ne-am calificat în cele 8 echipe participante, îi felicit pe băieți pentru munca depusă și la final s-au văzut și rezultatele obținute. Competiția a fost una acerbă, dat fiind faptul că este la nivel de juniori eu consider că este la cel mai înalt nivel. Dacă sportivii aceștia se vor ține de meserie cu siguranță vor fi curtați de cluburi importante din țară și eu îmi doresc ca elevii mei să reușească în tot ceea ce și-au propus. Totodată, le țin pumnii la examenul de bacalaureat și le urez mult succes”, a declarat pentru Dej24.ro Cristian Man, antrenorul echipei CSS LAPI Dej.

CSS LAPI Dej: Todoruț Ionuț (cpt, cls. XII E), Tîrcavu Victor (cls. XII E), Ifrim Mihai (cls. XII E), Mihalescu Andrei (cls. XII E), Mihalescu Vlad (cls. XII E), Munteanu Alexandru (cls. XII E), Neag Cătălin (cls. XII E), Handabuț Marius (cls. XII E), Săvan Natan (cls. XI D), Curuia Vlad (cls. IX E), Bojor Sergiu (cls. IX E), Pop Radu (cls. IX A, CNAMD). Antrenor: Cristian Man.

Vă reamintim, aceeași echipă a devenit campioană națională a României la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Vezi detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER