Conectează-te cu noi

....

Sport

Cupa ”Latino Angels” Dej a ajuns la a XII-a ediție – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Și anul acesta, în cadrul Cupei Latino Angels Dej, dansatori din toată țara s-au întrecut pe parchetul Sălii Sporturilor pentru a obține cupele, medaliile și diplomele puse la bătaie.

Concursul Național de Dans Sportiv ”Cupa Latino Angels” – ajuns la ediția a XII-a – a debutat azi-dimineață la ora 9, iar în această după-amiază, la ora 17:30, a avut loc deschiderea oficială. De Ziua Internațională a Copilului, peste 500 de sportivi din toată țara – împărțiti pe categorii de vârstă și performanță – au dansat vals, quickstep, slowfox, tango, chacha, samba, rumba și passo doble (dansurile standard și dansurile latino-americane) pe parchetul Sălii Sporturilor de pe strada Nicolae Titulescu.

....

Pe lângă aplauzele primite de la numeroșii spectatori aflați încă de dimineață în tribunele din Sala Sporturilor, cei mai buni dintre dansatori au primit cupe, medalii și diplome și au urcat pe podium.

Concursul Național de Dans Sportiv ”Cupa Latino Angels” – prin care an de an municipiul Dej devine capitala dansului sportiv pentru o zi – a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, amfitrionul acestui spectacol de grație fiind profesorul Alexandru Miheștean, ”ajutat” de campionul mondial Vlad Pîslariu. Întrecerea din Sala Sporturilor s-a desfășurat sub egida Federației Române de Dans Sportiv (F.R.D.S.).

Vezi o GALERIE FOTO de la eveniment pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER