Conectează-te cu noi

Sport

Voleibaliștii Unirii Dej, NEPLĂTIȚI de trei luni

Publicat acum

pe

Voleibaliștii de la Unirea Dej sunt neplătiți de trei luni. De-abia ieri le-a fost achitat primul salariu pe anul acesta.

Deși ne aflăm la jumătatea anului 2019, în prima zi din luna iunie, voleibaliștii de la Unirea Dej nu au primit decât un salariu pe anul acesta, și acela ieri. Inițial, acestora li s-a transmis că nu a fost aprobat bugetul (Unirea primește finanțare nerambursabilă de la primărie, prin proiect) și că trebuie să aibă răbdare.

Acum, deși bugetul municipalității a fost aprobat de câteva săptămâni și chiar s-a anunțat suma alocată Unirii prin finanțare nerambursabilă din fonduri publice (detalii AICI), conturile sportivilor dejeni sunt tot goale.

Conform surselor Dej24.ro, de-abia ieri voleibaliștii dejeni și antrenorii și-au primit salariul pe luna ianuarie (conducerea nu este remunerată), astfel că la ora aceasta există restanțe pe lunile februarie, martie și aprilie. Chiar dacă voleibaliștii nu pot depune memoriu (precum în fotbal), există riscul ca aceștia să acționeze clubul în instanță pentru a își recupera banii.

Vă reamintim, Unirea Dej a încheiat sezonul competițional pe locul 7 (primul loc din play-out), după ce a ratat la mustață play-off-ul, chiar în ultima etapă a Fazei I.

Conducerea echipei nu a putut fi contactată până la ora redactării acestei știri.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER