Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Comercianții din cartierul Dealul Florilor, verificați și sancționați! Aproape o tonă de legume și fructe, confiscate

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar – Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj – Regiunea Dej și lucrători din cadrul Poliției Locale Dej, au derulat joi, 30 mai, acţiuni pe raza municipiului Dej, pentru prevenirea și combaterea de infracțiunilor, prevenirea si combaterea actelor de comerț ilicit.

S-a acționat în zona societăților comerciale din cartierul Dealul Florilor, respectiv pe strada Dobrogeanu Gherea și strada Unirii, ocazie cu care au fost legitimate 21 persoane şi au fost verificate 8 societăți comerciale, persoane fizice, precum și producători agricoli.

Pentru neregulile constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 9 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind activitățile de producție, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar alte 4 pentru încălcarea prevederilor H.G. 984/2005 privind normele sanitare veterinare și pentru siguranţa alimentelor, fiind confiscate peste 900 kg de legume și fructe, în valoare de peste 5 000 lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER