Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | Mai mulți bani pentru servicii și mai proaste! Brantner Vereș își bate joc de dejeni – FOTO

Publicat acum

pe

Dej - între străzile Pepineriei și PandurilorMunți de gunoaie s-au format în ultimele zile în zona ghenelor din municipiul Dej, din cauza nepăsării firmei Brantner Vereș, cea care se ocupă de ridicarea resturilor menajere.

După ce luna trecută a cerut majorarea tarifelor pentru salubrizare, fără a oferi nimic în plus, fapt aprobat de consilierii locali, compania Brantner Vereș surprinde – pentru a câta oară? – neplăcut cetățenii din Dej.

La nicio lună de zile de la ședința în care au cerut majorarea tarifelor, compania continuă să-și bată joc de locuitorii municipiului Dej, prin neridicarea gunoaielor timp de mai multe zile.

În minivacanța de 1 Decembrie, conducerea Brantner Vereș a dat liber angajaților, astfel că în mai multe zone, în special din cartierul Dealul Florilor, ghenele dau pe dinafară, gunoaiele ajungând aproape în stradă. Pe bună dreptate, dejenii sunt revoltați și așteaptă măsuri urgente pentru remedierea situației.

După deviza „Bani mai mulți pentru servicii mai proaste”, locuitorii Dejului plătesc bani grei pentru incompetență și nepăsare.

ACTUALIZARE: Contactat de Dej24.ro pentru a comenta această situație, primarul Morar Costan a promis că va reveni cu un punct de vedere oficial.

Vezi AICI cât trebuie să plătească locuitorii municipiului Dej pentru serviciile de salubrizare!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER