Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Vizită emoționantă pentru trei frățiori din Bobâlna. Moșul a ajuns pentru PRIMA DATĂ la ei! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

vizita-mos-nicolae-cadouri-1Moș Nicolae, ajutat de Asociația Marsala Life Dej, a ajuns astăzi pentru prima dată la trei frățiori din localitatea Bobâlna care fac parte dintr-o familie defavorizată.

Trei frați din localitatea Bobâlna – Luca, 3 ani; Matei, 5 ani și Alex, 7 ani – au avut parte de o vizită neașteptată. Anca Păltinean, președintele Asociației Marsala Life Dej și Laura Boian s-au întâlnit cu Moș Nicolae, iar acesta le-a oferit numeroase cadouri pentru cei trei frățiori crescuți cu greu de mama și bunica lor.

Pachetele pregătite cu atenție de cele două doamne au cuprins încălțăminte, jucării, fructe, dar și dulciuri, cadouri care au fost primite cu brațele deschise de cei trei micuți, care se aflau acasă la momentul vizitei, împreună cu bunica lor.

Mama lor face eforturi mari pentru a-l trimite la școală pe cel mai mare dintre frați. Aceasta este nevoită să plătească naveta zilnică de la Bobâlna și până la Dej, doar pentru ca fiul ei să aibă acces la educație. Reprezentanții Marsala Life Dej, cei care s-au gândit să le facă o bucurie de Moș Nicolae, au promis că vor face tot posibilul pentru a suporta cheltuielile cu transportul, astfel încât Alex să nu renunțe la școală.

Aceeași asociație va organiza mâine o petrecere de Crăciun la Wonderland Dej, 24 de copii cu deficiențe urmând să primească cadouri și să se bucure de vizita Moșului.

Cei care doresc să sprijine asociația pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0742.270.978.

Vezi mai multe detalii și declarații despre acțiunea de astăzi în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER