Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej – Un MILITAR și-ar fi provocat plăceri SEXUALE în fața unui minor – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

militar pedofilUn angajat al unității militare de pe Dealul Florilor din Dej este cercetat pentru corupere de minori, după ce și-ar fi provocat plăceri sexuale de față cu o copilă de 8 ani.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Botoșani, angajat al unității militare de pe Dealul Florilor din Dej. O femeie care locuiește în apropierea Garnizoanei de pe strada Pandurilor ar fi observat câteva gesturi necuvenite făcute de militar în prezența unei minore de numai 8 ani și, gândindu-se la ce e mai rău, a alertat poliția. Din păcate, temerile femeii aveau să se adeverească în scurt timp.

Oamenii legii au intrat imediat pe fir și au descoperit că bărbatul ar fi profitat în repetate rânduri de naivitatea minorei de 8 ani. Cu bani sau diferite produse alimentare, chiar în mijlocul zilei, militarul o ademenea în scări de bloc, în spatele tomberoanelor de pe strada Pepineriei sau chiar în Pădurea Bungăr, de la marginea orașului, și își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulți. Scenele incredibile, spun anchetatorii, s-ar fi petrecut de mai multe ori pe parcursul a trei-patru luni de zile.

Vineri, militarul urma să se vadă din nou cu fetița de 8 ani. În locul acesteia, individul de 43 de ani a avut parte de surpriza vieții sale: polițiștii din Dej și-au făcut apariția, l-au încătușat și l-au dus la secție pentru audieri. Acum, militarul este cercetat de Parchetul Militar. Gurile rele spun că nu ar fi vorba despre o singură fetiță abuzată. Urmează ca anchetatorii să stabilească circumstanțele exacte în care bărbatul ”acționa” în afara orelor de serviciu.

Înfiorător este faptul că militarul, originar din Botoșani, are trei fetițe.

Imagini video cu presupusele locuri în care ”acționa” militarul:

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER