Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Gabriel Magdaș este noul director executiv al FC Zalău

Publicat acum

pe

Gabriel Magdas

FC Zalău are începând de astăzi un nou director executiv. Este vorba despre dejeanul Gabriel Magdaș, cel care a activat în ultimii opt ani la FC Unirea Dej și care, în vară, a părăsit formația de pe Șomeș pentru a prelua funcția de director executiv la Unirea Jucu.

Președintele clubului zălăuan l-a dorit de mai multe vreme pe dejeanul Gabriel Magdaș pentru a prelua o funcție de conducere. În ultima perioadă lotul grupării de sub Meseș a fost întărit și, cel mai probabil, Ioan Morar, președintele clubului FC Zalău, și-a dorit o reformare și la nivelul conducerii.

După ce Călin Pușcaș a plecat de la echipa sălăjeană în pauza competițională, clubul a bătut palma astăzi, 9 martie, cu dejeanul Gabriel Magdaș.

Vă reamintim, Magdaș a fost timp de 8 ani secretar general al clubului de fotbal Unirea Dej. În vara anului trecut a bătut palma cu Unirea Jucu și a părăsit formația din Dej. ”Din păcate a sosit și acest moment pentru mine, nu a fost o decizie ușoară. Au fost primii 8 ani ai mei în fotbal, pentru mine a însemnat foarte mult și din punctul acesta de vedere țin să mulțumesc în special domnului Itu pentru că mi-a dat posibilitatea să intru în fenomenul fotbalistic și categoric clubului Unirea Dej pentru experiența pe care am reușit să o acumulez în acești ani”, declara, în 19 iunie 2015, în exclusivitate pentru Dej24.ro Gabriel Magdaș.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU – O nouă plecare de la FC Unirea Dej. Gabriel Magdaș s-a înțeles cu Unirea Jucu – VIDEO

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER