Conectează-te cu noi

Politic

Dejeanul Marius Mînzat a achiziționat echipamente de protecție pentru medicii de familie din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Dejeanul Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj a achiziționat echipamente de protecție complete pentru personalul aflat în cabinetele medicale de familie de pe raza orașului.

După o discuție avută cu medicului său de familie, dejeanul Marius Mînzat a aflat problemele cu care personalul medical se confruntă și, fără să stea pe gânduri, și-a propus să ajute medicii și asistentele din cabinetele de familie de pe raza orașului. Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj a achiziționat echipamente de protecție complete pentru 16 cabinete de familie.

”În urma unei discuții din cursul săptămânii trecute cu medicul meu de familie, am identificat unele din cele mai acute probleme pe care le au medicii dejeni în această perioadă de pandemie COVID-19. Mai ales acum, când trecem printr-o situație excepțională în care personalul medical reprezintă o resursă extrem de limitată, sunt foarte determinat în a susține eforturile acestor medici aflați în prima linie. Am identificat cu ajutorul doamnei doctor, 16 cabinete medicale destinate medicinei de familie din Dej, pentru care am achiziționat echipamente de protecție complete, ce urmează să le deservească nevoile pentru următoarele 30 de zile. Le mulțumesc pe această cale doamnei doctor (care a dorit să își păstreze anonimatul) și tuturor medicilor de familie pentru eforturile depuse în lupta cu această pandemie COVID-19, pentru ca noi să continuăm să ne păstrăm sănătatea”, a declarat dejeanul Marius Mînzat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER