Conectează-te cu noi

Eveniment

DOSAR PENAL după întâlnirea religioasă din Dej la care au participat rromi din toate colțurile orașului

Publicat acum

pe

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în urma unei adunări religioase cu 18 persoane. Este vorba despre întâlnirea religioasă la care au participat mai mulți rromi stabiliți în Dej, care ulterior s-au confirmat, rând pe rând, cu SARS-CoV-2.

Din informațiile noastre, întâlnirea a avut loc pe strada Pomilor din municipiul Dej.

”În data de 28.04.2020, a fost înregistrat dosarul penal nr. 333/P/2020, în care se desfăşoară urmărirea penală in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. (2) Cod penal.

În fapt, s-a reținut că, în 18.04.2020, în jurul orei 13:00, o persoană din localitatea Dej a organizat la o locuinţa altor persoane din localitatea Dej, o adunare religioasă. Din cercetările realizate până la acest moment, a reieșit că la adunare au participat aproximativ 18 persoane, atât adulţi, cât şi copii și că acestea erau de religie penticostală. Scopul întrunirii a fost unul religios.

În data de 28.04.2020, una dintre persoanele prezente la acea adunare a fost confirmată pozitiv în urma testării pentru virusul SARS – Cov- II. Faţă de celelalte persoane care au participat la adunarea religioasă s-a luat măsura izolării la domiciliu, autorităţile competente urmând să dispună și alte măsuri necesare combaterii răspândirii virusului”, a comunicatul parchetul.

Citește și:

PREMIERĂ. Cel puțin 10 rromi stabiliți în Dej, confirmați cu COVID-19. Alții așteaptă rezultatele. Autoritățile, în alertă!

Coordonatorul rromilor din Dej: ”Stați în case! Nu vă întâlniți cu ceilalți și nu ieșiți afară!”

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER